متدبرین گرامی، درصورتیکه از فایلهای دانلودشده بهرهبرداری کردید و آن را در تبیین روش تدبر در قرآن کریم مثمر یافتید، با نیت کمک به توسعۀ جریان تدبر در قرآن کریم، مبلغ دلخواه خود را از طریق درگاه زیر پرداخت نمایید.
تدبر در سوره مبارکه یس
ارائه شده در هیأت قرآن و عترت (علیهم السلام)، تهران، بهار و تابستان 1394
- بیان تفصیلی آیات 1 تا 36 (دانلود صوت جلسه اول)
- بیان تفصیلی آیات 1 تا آخر، (دانلود صوت جلسه دوم)
- ساختاریابی و جمع بندی سوره (دانلود صوت جلسه سوم)
- پاسخگویی به سؤالات سوره (دانلود صوت)
سلام علیکم
خداوند به استاد بزرگوار و همهی شما اجر مضاعف عطا کند.
از این نگرش جدید بسیار استفاده میکنم. تحصیلات حوزوی ندارم، ولی برای "ازواج مطهره" در سوره یس نظرم را بیان میکنم، صحت یا رد مطلب با شما.
زوج در قرآن فقط برای همسر و همتا بیان نشده، مثل ازواج ثلاثه در سوره واقعه. از طرفی وقتی متقین در درجهای از رضایت الهی هستند که خدا به آنها سلام میکند، عنوان کردن بودن در کنار همسران بهشتی به نوعی کمتر از حد متقین و دور از کرم پروردگار است.
به نظر میرسد زوج، قرار گرفتن در آن مجموعهای است که مومن در دنیا خود را در حدود آن قرار داده و به خاطر آن از مال و اولاد و همسر و تمام نعمتهای زیبای الهی گذشته.
با توجه به صفت "مطهره" که برای ازواج آمده و معرفی خاندان پیامبر در قرآن به عنوان "مطهره تطهیراً" این برداشت قابل تصور است که متقین در کنار خاندان رسالت و در سایهی لطف ایشان متنعم هستند. و این مقام متقین است که مایهی رشک اهل محشر است. البته در این مقام، وجود سایر نعمتها (حور و غلمان و نهر و...) هم قابل تصور است.